Аналіз молока

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

АНАЛІЗ МОЛОКА

Реалізація фермерських проектів у сімейному господарстві

Перша сучасна лабороторія молока в Україні дозволяє:

ПОКАЗНИКИ АНАЛІЗУ

Що ми аналізуємо

ЯК ПІДВИЩИТИ ПРИБУТКОВІСТЬ МОЛОЧНОГО БІЗНЕСУ

Крок 1. Відбір проб молока.

Інформація по показниках:

% Білка в молоці Стандарт для України 3%. – Діапазон може коливатись від 2,5% -3,5%. Вміст залежить від породи, годівлі, стану здоров’я. Використовується для оцінки повноцінності годівлі. Є орієнтиром для оцінки можливостей виробництва сирів
% Жиру в молоці Стандарт для України 3,4%. – Змінна величина . Діапазон може коливатись від 2% до 7%.Вміст залежить від породи, якості годівлі, стану здоров’я. (Характеризує стан здоров’я і повноцінність годівлі. Є орієнтиром для оцінки можливостей виробництва: вершків, сметани, масла.
Лактоза молока Вміст лактози (молочного цукру) в молоці 4,5% -5%. Діапазон коливань незначний.
Точка замерзання молока 0, 535 С – 0,55 С. Показник може змінюватись при захворюванню на мастит.
Сухий залишок це вміст в молоці поживних речовин. Залежить від здоров’я корів та раціону годівлі.
Сухий знежирений залишок це вміст в молоці поживних речовин, за винятком молочного жиру. Залежить від здоров’я корів та раціону годівлі.
Кількість соматичних клітин Підвищення вмісту соматичних більше 200 000 в 1 мл молока – показує на інфікування вимені інфекційним агентом.
Азот в сечовині молока Дає можливість оцінити збалансованість годівлі корів по енергії та протеїну.

Як відбувається відбір:

  1. Клієнт погоджує час і дату  відбору із спеціалстами ЛАДС
  2. Відбір проб молочним дорадником проводиться під час доїння індивідуально від кожної дійної корови
  3. Для відбору молока використовують молокоміри компанії Tru-Test
  4. Для нових клієнтів перші три відбори та аналізи проб молока відбуваються – безкоштовно!
  5. Відібране молоко у пробірках доставляється у лабораторію в офіс ЛАДС

Коли потрібно здійснювати відбір:

  1. Кількість корів повинна бути не менше 50
  2. Починаючи з 7 дня лактації до періоду виходу на сухостій
  3. Кожні 30 днів для формування бази даних та можливості відслідковувати зміни

Отримані результати та аналіз дозволяє Вам… або 11 причин чому корисний лабораторний аналіз молока?

  1. Вичислити протеїнову та енергетичну складові кормового раціону
  2. Оцінити рівень засвоєння коровами азоту корму
  3. Уникнути можливих негативних наслідків, пов’язаних з продуктивністю та відтворенням
  4. Визначити захворювання корів на ранніх стадіях ( субклінічна форма кетозу та ацедозу)
  5. Впливати на рівень захворювання маститу
  6. Визначити проблемні місця в менеджменті корів ( утримання, годівля, доїння, відтворення
  7. Відслідковувати ефективність використання медикаментів для лікування
  8. Покращити якісні показники молока
  9. Правильно приймати менеджерські рішення
  10. Займатися селекцією тварин і подальшим їх правильним розведенням
  11. Синхронізувати результати аналізу із програмою обліку, що використовується господарством ( Орсек, Плем офіс, UNIFORM, DAIRYCOM, 1С та інші)

Крок 2. Лабораторні аналізи молока.

ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.